Στην Εθνική Ομάδα Νέων ο Γ. Αντετοκούμπο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Δεν πρόλαβε καλά – καλά να τον ελληνοποιήσει ο κομοτηναίος υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Γιάννης Αντετοκούμπο κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα! 

Ο γκαρντ του Φιλαθλητικού απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα, με αποτέλεσμα να κληθεί από τον Κώστα Μίσσα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν (9-21/7). Στην αποστολή υπάρχουν ακόμα παίκτες όπως ο Βελισσαρίου, ο Λαρετζάκης, ο Μποχωρίδης, ο Μελισσαράτος, ο Ζούμπος και ο Αγραβάνης που έχουν παραστάσεις από την Α1, ενώ στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Γιάννη Παπαπέτρου που βρίσκεται σε κολέγιο στις Η.Π.Α. Κανείς όμως Θρακιώτης.

Αναλυτικά οι κληθέντες: Γιάννης Αντετοκούμπο, Μιχάλης Καμπερίδης (Φιλαθλητικός), Πέτρος Βελισσαρίου (ΕΚ Καβάλας), Φίλιππος-Θωμάς Τριποδάκης (ΓΣ Κηφισιάς), Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ίκαρος Καλλιθέας), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιάννης Σαπχατζίδης (ΧΑΝΘ), Θανάσης Καμαριώτης, Φίλιππος Καλογιαννίδης (Ερμής Λαγκαδά), Διαμαντής Σλαφτσάκης (ΚΑΟ Δράμας), Κωνσταντίνος Γόντικας (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δούκας), Πέτρος Μελισσαράτος, Φώτης Ζούμπος (Περιστέρι), Γιάννης Καραμαλέγκος (Αμύντας), Δημήτρης Αγραβάνης (Πανιώνιος), Γιάννης Παπαπέτρου (Πανεπιστήμιο Τέξας).