Πύρρο Δήμα, δες κι αυτό: Προπόνηση στις… τουαλέτες για τους αρσιβαρίστες της Κομοτηνής!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Σε χώρο που στέγαζε τις τουαλέτες στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής, κάτω από την εξέδρα των δημοσιογραφικών, στεγάζεται εδώ και μερικά χρόνια το τμήμα της άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής.

Με αφορμή την έλευση στην πόλη του Πύρρου Δήμα, του κορυφαίου έλληνα ολυμπιονίκη του αθλήματος αλλά και πολιτικού πλέον, το ThrakiSportS αναδεικνύει το θέμα.

Μετά την πρώτη άνοδο του Πανθρακικού στη Superleague, το 2008, ζητήθηκε από το τμήμα της άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής που παραδοσιακά προπονούνταν εκεί, να μετακομίσει σε διπλανό χώρο, προσωρινά όπως τους είχαν υποσχεθεί τότε, με σκοπό το παλιό τους γυμναστήριο να μετατραπεί στην αίθουσα Τύπου που χρησιμοποιεί έκτοτε ο Πανθρακικός.

Από τότε οι αθλητές του συλλόγου προπονούνται σε ένα χώρο ακατάλληλο για οποιαδήποτε μορφής άσκησης, μα πάνω από όλα επικίνδυνο όπως ανέδειξε σε πρόσφατο δημοσίευμά της και η εφημερίδα «Χρόνος», από όπου δανειζόμαστε στοιχεία και φωτογραφίες.

Ακόμα και σήμερα, οι αθλητές προπονούνται ανάμεσα σε κουβάδες που συγκεντρώνουν νερά τα οποία στάζουν από το ταβάνι όταν βρέχει. Νεαροί άνδρες που έχουν ζήλο και την αγάπη για τον αθλητισμό.

Αυτή η αγάπη για το άθλημα συνεχίζει και τους φέρνει μετάλλια και διακρίσεις στην ΑΕ Κομοτηνής αλλά και στην Θράκη γενικότερα, Αλλά για να έρθουν αυτά τα μετάλλια, χρειάζεται πιο πριν μόχθος και προπόνηση υπό αντίξοες συνθήκες στις… τουαλέτες του ΔΑΚ!

Πύρρο Δήμα, μιας και έρχεσαι στην Κομοτηνή, ρίξε μια ματιά και εκεί…