Πλήξη στην αριστερή ποδοκνημική ο Τοροσίδης

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή (πλήξη στην αριστερή ποδοκνημική). Ετσι, δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας, που συνεχίζονται στον Άγιο Κοσμά, στην Αθήνα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της άλλης Παρασκευής με την Λιθουανία στο Βίλνιους.

Πρόβλημα έχει και ο Κώστας Φορτούνης, που προληπτικά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (σύσπαση αριστερού προσαγωγού). Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς δε συμμετέχει στις προπονήσεις και δε θα επιλεγεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Λιθουανία (κάκωση αριστερού επιγονατιδικού τένοντα).  

Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών συμμετέχουν και οι ποδοσφαιριστές Κονέ, Τζαβέλας, Τζιόλης, Παπασταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης, Γκέκας, Χολέμπας. Υπενθυμίζεται ότι οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, με την συμμετοχή και του τερματοφύλακα της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί από τον Φερνάντο Σάντος το μεσημέρι της Παρασκευής, Νωρίτερα, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών με την Εθνική Κ-20, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την Παρασκευή 31/5, θα αρχίσει στις 09:30 και το κάθε ημίχρονο θα έχει διάρκεια 35’.