Η απάντηση (μέσω… τρίτων) του ΤΑΑ Εθνικός στο ThrakiSportS

Γράφει από την Αθήνα ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Απάντηση στο άρθρο – παρέμβαση του ThrakiSportS έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, δηλώνοντας «στεναχωρημένος» και «εκνευρισμένος» και προχωρώντας σε προσωπική επίθεση εναντίον του συντάκτη του.

Όπως εξήγησε, ενώ «έχουμε ξεκινήσει εδώ και 15 μέρες αδυσώπητο αγώνα με τον χρόνο» και «το γήπεδο πρέπει κάποια στιγμή να εκσυγχρονιστεί», το οποίο «δεν είναι μόνο για τον Εθνικό», με το να γράφονται τέτοια άρθρα, υπονομεύεται η προσπάθεια. Ειπώθηκαν και πολλά άλλα βέβαια στην δεκάλεπτη ραδιοφωνική συνέντευξη στο Maximum και τον Δημήτρη Κολιό, που ωστόσο θα απαντηθούν σε άλλη ανάρτηση.

Βέβαια, αφενός η απάντηση του κ. Τζίμα δεν δόθηκε (ως όφειλε) στο ThrakiSportS, που αυτονόητα θα δημοσίευε την άποψη οποιουδήποτε αισθάνεται θιγμένος από τα δημοσιεύματά του. Κυρίως όμως, σε αυτήν, σε μια επιχείρηση τσουβαλιάσματος και δημιουργίας εντυπώσεων, εντέχνως αποσιωπήθηκαν πράγματα που έχουν αναφερθεί στο επίμαχο άρθρο και αντιθέτως δόθηκαν «αποστομωτικές» απαντήσεις σε θέματα που… δεν έχουν γραφτεί. 

Όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολοφία, εμείς αναπαράγουμε την απάντηση του κ. Τζίμα στο άρθρο μας. Ο κόσμος μπορεί να διαβάσει το άρθρο, να ακούσει στην συνέχεια την απάντηση σε αυτό του κ. Τζίμα και να κρίνει αν πράγματι απαντήθηκαν στην ουσία τα ζητήματα που πράγματι τέθηκαν ή αν για την ταμπακιέρα δεν ειπώθηκε τίποτα.

Είναι όμως κρίμα, ενίοτε και με ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, να επιχειρείται η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων προς ένα site που (όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες του) έχει στηρίξει φανατικά και έχει βοηθήσει τον Εθνικό, όπως άλλωστε κάνει και με όλες τις ομάδες της Θράκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Κ. ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.