Διπλή πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Θωμά Θωμά του Πανθρακικού!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό, για την ακρίβεια δύο προτάσεις, έχει στα χέρια του και εξετάζει αυτές τις ημέρες ο γνωστός αλεξανδρουπολίτης γυμναστής του Πανθρακικού και βετεράνος αθλητής Θωμάς Θωμάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Θωμάς Θωμάς έχει δεχτεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδος στο ποδόσφαιρο για να αναλάβει πόστο στο τιμ της ομάδας και να μετακομίσει στον Πειραιά. Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι την ίδια στιγμή φέρεται να έχει δεχτεί αντίστοιχη πρόταση και από το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, από τους πρωταθλητές Ευρώπης δηλαδή! Διπλή ερυθρόλευκη πρόταση δηλαδή, για να φύγει από την Θράκη και να μετακομίσει ξανά στην Αθήνα.

Για όσους δεν το ξέρουν, ο Θωμάς Θωμάς υπήρξε στο παρελθόν γυμναστής στον Παναθηναϊκό για εννέα ολόκληρα χρόνια, όπου συνεργάστηκε με κορυφαίος προπονητές όπως ο Ίβιτσα Όσιμ. Θεωρείται ο καλύτερος εν ζωή άνδρας αθλητής της Αλεξανδρούπολης, καθώς έχει υπάρξει πανελληνιονίκης, βαλκανιονίκης και μεσογειονίκης στο στίβο. Μάλιστα, εξακολουθεί να μετέχει σε πρωταθλήματα βετεράνων και να φέρνει διακρίσεις.

Τους τελευταίους έξι μήνες εργάστηκε στο τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού, μετά την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη και την έλευση στην ομάδα της Κομοτηνής του Παύλου Δερμιτζάκη. Παρά το διαζύγιο του τελευταίου με τον Πανθρακικό, δεν είχε γίνει γνωστή η τύχη της συνεργασίας του Θωμά Θωμά με την ομάδα της Κομοτηνής. Πλέον, έχοντας (όχι μία αλλά δύο) ερυθρόλευκες προτάσεις στα χέρια του, προϊόντα του καλού ονόματος που έχει δημιουργήσει, καλείται να αποφασίσει εντός των ημερών για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα…