Στην Θράκη σήμερα και αύριο ο Πύρρος Δήμας!

 

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Στην Θράκη από το απόγευμα της Τρίτης ο Πύρρος Δήμας, για πολλούς ο κορυφαίος έλληνας αθλητής της συγχρονης εποχής. Ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών συγκεκριμένα θα βρεθεί στην Κομοτηνή και θα παραστεί στα εγκαίνια του χώρου άθλησης «Ακάδημος», στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της ΕΘΝ.Ο.Α. (Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία) και τη συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (29/05) στις 11:30 το πρωί και σε αυτά θα παραστούν εκ μέρους της ΕΘΝ.Ο.Α. η διευθύντρια Ιλεάνα Κλωκόνη, καθώς και Ολυμπιονίκες μεταξύ των οποίων ο Πύρρος Δήμας και η πρωταθλήτριά μας στην ξιφασκία Βάσω  Βουγιούκα. Πριν και μετά τα επίσημα εγκαίνια, 280 παιδιά δημοτικών σχολείων της Κομοτηνής, θα συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες στον νέο χώρο.

Εξάλλου, παρουσία του Πύρρου Δήμα, σήμερα Τρίτη (28/05) θα παραχωρηθεί σχετική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο. Όπως μάλιστα έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής και παραολυμπιονίκης Άλεξ Ταξιλδάρης, το νέο αθλητικό πάρκο της Κομοτηνής σχεδιάζεται στο μέλλον να είναι προσβάσιμο και για ΑμεΑ.