Photos: Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Παιδικού ΕΠΣ Εβρου Εθνικός – Ορέστης σε 30 κλικ

Ανταπόκριση από Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Το τετατετ του Γαλανάκη στο 28΄ ήταν το μοναδικό γκολ που έκρινε υπέρ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τον μεγάλο τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Εβρου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS ο προπονητής του Εθνικού Βασ. Τσιομλεκίδης είπε: “Οι κόποι μιας χρονιάς δικαιώθηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά οι οποίοι ήταν και οι βασικοί πρωταγωνιστές της προσπάθειας και επιτυχίας. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο μας και τους υπόλοιπους φίλαθλους που ήρθαν και παρακολούθησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας και τον προπονητή Κωνσταντίνο Σωτηρούδη. Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μου, που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή και πιστεύω ότι τους δικαίωσα μαζί με τους συνεργάτες μου με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Σωτηρούδης): Δερνεκζής, Τσομπανίδης, Αδαμίδης, Σαραντίδης, Δελής, Παπαγιαννίδης, Γκουντίδης, Αλεξακούδης, Χαριοπολίτης, Καρασμανάκης, Λουλούδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Μπαξεβάνης, Σταγκόπουλος, Λάζου, Σακαλάκης, Κεσκίνης Μ., Κεσκίνης Α., Πιλτικάκης (78΄ Μόσχου), Ρουσίδης, Μπαγκλαρίδης (65΄ Χατζόπουλος), Γαλανάκης (82΄ Λιάσκος), Παπαδόπουλος.