Ανανέωσαν αλλά… περιμένουν Βρονταράς, Σκλιοπίδης και Μπαϊκαρά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

– Η αδειοδότηση της ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι αυτό που «καίει» άπαντες στις τάξεις του Πανθρακικού, με αποτέλεσμα μερικά ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν έχουν… μετατεθεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι ανανεώσεις των παικτών που έχουν ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση αλλά δεν γίνονται επίσημες ανακοινώσεις, αφού περιμένουν να ξεκαθαρίσει αν θα ξεπεραστεί το πρόβλημα με την αδειοδότηση. Αν δεν ξεπεραστεί, θα υπάρξουν σοβαροί περιορισμοί που ίσως θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και τις συμφωνίες που έχουν γίνει.

Ο μόνος που έχει ανακοινωθεί είναι ο Δημήτρης Κουτσόπουλος. Όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, με την διοίκηση τα βρήκε και ο Μπαϊκαρά, ενώ πληροφορούμαστε ότι το ίδιο ισχύει και με τον Σκλιοπίδη, που έχει επίσης συμφωνήσει να παραμείνει στην Κομοτηνή.

Επίσης, στον Πανθρακικό για ένα ακόμα χρόνο θα αγωνίζεται και ο Σπύρος Βρονταράς, αφού ο 29χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε και αυτός το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κομοτηνής.

Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση της ομάδας εξέτασε και την περίπτωση του Νίκου Αναστασόπουλου, ωστόσο, οι επαφές με τον 34χρονο τερματοφύλακα σταμάτησαν από την στιγμή που η διοίκηση συμφώνησε με τον Βρονταρά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη κλείνει η θέση του τερματοφύλακα καθώς πρόσφατα ανανέωσε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος ενώ υπάρχει και ο νεαρός Αθανασιάδης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα επαφή με τον Σαρακατσάνο ενώ εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι συναντήσεις με Λαδάκη και Χρήστου.