Γιάννης Τζίμας: «Με ανησυχητικά αργούς ρυθμούς τα έργα»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Διαστάσεις και εκτός Θράκης αρχίζει να παίρνει το θέμα με τα έργα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, που φαίνεται να προχωράνε με ρυθμό… χελώνας. Με το θέμα ασχολείται σε πρωινό δημοσίευμά του και το αθηναϊκό pamesports.

“Τι και αν πριν από λίγες ημέρες η Αλεξανδρούπολη γιόρταζε την επιστροφή του Εθνικού στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, μετά από 31 χρόνια απουσίας, ωστόσο η επιτυχία αυτή δε φαίνεται να συγκινεί και πολύ τους τοπικούς φορείς της πόλης. Τα έργα που πρέπει να γίνουν στο κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης προχωράνε με ανησυχητικά αργούς ρυθμούς, τη στιγμή που η επιθεώρηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναμένεται να γίνει σε λιγότερο από ένα μήνα”, επισημαίνει το άρθρο.

Κάποιες εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης μπορεί να έχουν ξεκινήσει, ωστόσο ο ρυθμός με τον οποίον προχωράνε, μόνο σιγουριά δεν μπορεί να προσφέρει σε διοίκηση και παίκτες του Εθνικού. Αν και οι άνθρωποι της ομάδας σε συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Λαμπάκη, τα βρήκαν σε όλα και πήραν τις διαβεβαιώσεις πως τα έργα θα τελειώσουν στην ώρα τους, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να γίνεται, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιάννης Τζίμας, δεν έκρυψε την ανησυχία του για την υπάρχουσα κατάσταση και μιλώντας στο pamesports και την Μελίνα Ντισλιάν είπε πως: «Σε συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο του κάναμε όλες τις εισηγήσεις για το τι θα πρέπει να γίνει στο γήπεδο, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, μη ζητώντας κάτι παράλογο. Μας ανησυχεί το γεγονός ότι παρά την έναρξη των εργασιών, τα άτομα που δουλεύουν είναι πολύ λίγα και όλα προχωρούν με αργούς ρυθμούς. Υπάρχει περιορισμένος χρόνος. Η επιθεώρηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα γίνει στα τέλη του Ιουνίου και δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποια παράταση. Ίσως μας δοθούν λίγες μέρες ακόμα, αλλά και πάλι δεν θα είμαστε όπως πρέπει. Υπάρχει έντονη ανησυχία. Μακάρι να προλάβουμε. Είναι κρίμα για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες…».