Επίθεση Μπέου στον κομοτηναίο διαιτητή Τοπούζη

 

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Σε βάρος του κομοτηναίου διαιτητή Γιάννη Τοπούζη επειδή δεν διέκοψε τον παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου σε βάρος της Καλλονής καταφέρθηκε με δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος, που αποκλούθησε ως… φίλαθλος τον Ολυμπιακό Βόλου στη Μυτιλήνη.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό TRT κι αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Μυτιλήνη χαρακτηρίζοντας ακατάλληλες τις συνθήκες για τη διεξαγωγή αγώνα. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα υποστήριξε πως οι φίλοι της Καλλονής είχαν δημιουργήσει μια πραγματική κόλαση στον Ταρλά για τους Θεσσαλούς. Όπως είπε ο… φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου, ο (θρακιώτης) διαιτητής έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι και να προκαλέσει την τιμωρία της ΑΕΛ Καλλονής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Ο κόσμος του Βόλου πρέπει να είναι περήφανος για αυτή την ομάδα που έχει, οι παίκτες τίμησαν τη φανέλα.

Δυστυχώς ζήσανε περίεργα πράγματα. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να βοηθήσω τον Σίμο. 30 άτομα τον χτυπούσαν, έχει μώλωπες, έχει πρηστεί από το ξύλο. Όμως να μην ανησυχεί η οικογένειά του.

Αισθάνθηκα ανατριχίλα γι’ αυτά τα παιδιά. Πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να πωρωθεί και να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ομάδα δεν έχασε, αλλά ήταν σε μειονεκτική θέση λόγω ισοβαθμίας. Η Καλλονή έκανε δύο σουτ και έβαλε δύο γκολ. Η αλητεία δεν έχει τα όριά της. Ο κόσμος πανηγύριζε, οι μπράβοι βαρούσαν.

Ο διαιτητής δεν διέκοψε το ματς. Έπρεπε να το κάνει και να τους μηδενίσει. Πετούσαν μπουκάλια, φωτοβολίδες. Ήταν μία κόλαση. Το παιχνίδι δεν το κερδίσαμε, από δύο δικά μας λάθη. Το ζητούμενο δεν είναι αυτό.

Οι παίκτες έχουν να μας δώσουν μεγάλες χαρές στα επόμενα παιχνίδια. Ως φίλαθλος είμαι τόσο περήφανος για αυτά τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια. Όταν θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς ελπίζω να ζήσουν τη συμπαράσταση του κόσμου. Να έχει 15.000 κόσμο. Η εμφάνιση με Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης μας δίνει ελπίδα και κουράγιο για τη συνέχεια.

Η ομάδα παίζει φοβερό ποδόσφαιρο. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το ζητούμενο είναι να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, τη διοίκηση και τον προπονητή».