Όλα όσα έγιναν στο Ορέστης Ορεστιάδας – Νέστος Χρυσούπολης

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Τις όποιες ελπίδες του για άνοδο στη νέα ενοποιημένη Γ΄Εθνική κατηγορία έχασε ο Ορέστης Ορεστιάδας μετά την καταδικαστική εντός έδρας ήττα του με 3-1 από το Νέστο Χρυσούπολης.

Πλέον, η εντός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον επίσης αδιάφορο βαθμολογικά Ορφέα Ξάνθης αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στα αντίστοιχα τοπικά τους πρωταθλήματα. Αντίθετα, η ομάδα της Χρυσούπολης θα υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και θέλει μόνο τη νίκη για να κατακτήσει την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 12’ με το δυνατό σουτ του Σαλαπάτα που κατέληξε στο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας, ο Σαλαπάτας, που ήταν και ο δήμιος του Ορέστη και στο ματς της Χρυσούπολης, έκανε το 0-1 από το σημείο του πέναλτι. Στο 40’ ο Ορέστης κατέφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με προβολή του Θεμελάκη.

Ο Νέστος όμως είχε περισσότερες δυνάμεις και λύσεις στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να φτάσει στην τελική επικράτηση. Στο 53’ ο Σαλαπάτας με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Καβαλιώτες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να έρθει στο 83’ ο νεοεισελθών Καλτσάς με προβολή να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους απογοητευμένους αφού θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μαζί με τους 100 περίπου φίλους τους την κατάκτηση μιας σημαντικής νίκης, που τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν στο τελευταίο ματς την πρώτη θέση του ομίλου και την άνοδο.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Φιλιππίδης, Χαλιμακούδης, Μυλωνάς Π. (65 Δοϊνούδης), Κοτζά, Ρουσίδης, Πετρόπουλος Σ., Αμοιρόπουλος (80 Πετράς), Θεμελάκης, Δαρβούδης (46 Μεμέτ Ογλού), Πετρόπουλος Κ., Νικολόπουλος.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αϊβαζίδης, Μπουντακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος (89 Γαμβρέλης), Παυλακάκης, Τσάκωνας (51 Εμμανουηλίδης), Δεσίλλας, Τσοσκούν, Κοντοτόλης (75 Καλτσάς), Σαλαπάτας, Νάνος.
 

-)  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
–)  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ