Το pregame των αγώνων Ορφέας Ξάνθης – Ίασμος και Ορέστης Ορεστιάδας – Χρυσούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τους αγώνες της πέμπτης (προτελευατίας) αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή (22/5) τα μπαράζ για την άνοδο στη νέα ενοποιημένη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και η αγωνία κορυφώνεται ενόψει της ολοκλήρωσης του μίνι πρωταθλήματος των έξι αγωνιστικών που ξεκίνησε προ δεκαημέρου.

Στην Ξάνθη ο Ορφέας Ξάνθης θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, υποδεχόμενος τον πρωτοπόρο και αήττητο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης τον αφήνει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο και ο Ίασμος θέλει τη νίκη για να πάει με αβαντάζ στον “τελικό” στην Χρυσούπολη. Διαφορετικά, αν χάσει, θα κινδυνεύσει να βρεθεί για πρώτη φορά πίσω στην βαθμολογία και θα χρειάζεται απαραίτητα νίκη επί του Νέστου εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική.

Ο Νέστος την ίδια ώρα θα παίζει στην Ορεστιάδα. Και εδώ η κατάσταση είναι η ίδια. Σε κάθε περίπτωση, ο Ορέστης χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της ανόδου στη Γ’ Εθνική, αλλά το ίδιο θέλει και ο Νέστος για να πάει σε έναν τελικό με τον Ίασμο. Έτσι, αναμένονται δύο συγκλονιστικά παιχνίδια με αβέβαιο σκορ και έκβαση, που θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση άνοδο, κάτι που υπό προϋποθέσεις αποτελεσμάτων, μπορεί να κριθεί από απόψε. Οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00 και μεταδίδονται από το ThrakiSportS, όπως έγινε και τις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές.

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα (και  οι διαιτητές):

Ορφέας Ξάνθης – Μ. Αλέξανδρος Ίασμου: Τεβεκέλης, Χαδήμογλου, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Ορέστης Ορεστιάδας – Νέστος Χρυσούπολης: Τσακαλίδης, Χριστάκογλου, Πασσαλής (Χαλκιδικής)

 

 

Η βαθμολογία σε τέσσερις αγώνες:

1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 8 βαθμοί
2. Νέστος Χρυσούπολης 7 βαθμοί
3. Ορέστης Ορεστιάδας 4 βαθμοί
4. Ορφέας Ξάνθης 3 βαθμοί

 

 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΙΑΣΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ
 
KAI TEΛOΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ