Τα ξεχωριστά γενέθλια του Γιούρι Λοντίγκιν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε οικογενειακώς την Κυριακή τα γεννέθλιά του ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο νεαρός γκολκίπερ της Ξάνθης έσβησε 23 κεράκια στην τούρτα και γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο.

Αυτά είναι άλλωστε τα πρώτα γενέθλια που γιορτάζει τότε που καθιερώθηκε στην βασική ομάδα της Skoda. Και όχι μόνο αυτό! Λίγες μέρες πριν ήρθε η μεγάλη μεταγραφή στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά έχει επιβεβαιωθεί πλέον και από ρωσικής πλευράς. Και επιπλέον, ο Γιούρι αποτελεί στέλεχος της Εθνικής Ανδρών.

Ο Λοντίγκιν την περασμένη Παρασκευή ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των προπονήσεων με την Εθνική Ομάδα στην Αθήνα, το διήμερο είχε ρεπό και από αύριο Δευτέρα ξαναπηγαίνει στην πρωτεύουσα για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας με την Εθνική Ανδρών ενόψει του αγώνα με την Λιθουανία στις 7 Ιουνίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Περίπου 400 άτομα έσπευσαν φανερά να του στείλουν τιες ευχές τους στον τοιχο του, στο facebook. “Ειναι πρωτη φορα που δεχομαι τοσες ευχες και απο ανθρωπους που δεν ξερω. Αγαπη σε ολους. Σας ευχαρηστω ολους για τiς ευχες .Να ειστε ολοι καλα, ευχομαι και σ’ εσας υγεια πανω απ ολα”, απάντησε ο Γιούρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Πολλά πράγματα άλλαξαν στην ζωή του Γιούρι Λοντίγκιν από τις 26 Μαΐου του 2012 ως τις 26 Μαΐου του 2013, στον ένα χρόνο που μεσολάβησε. Και αυτά δεν περιορίζονται μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που κάνει ξεχωριστά αυτά τα γενέθλια. Προσωπικός. Οι λεπτομέρειες όμως τις επόμενες ημέρες…