Στην Λάτσιο το Coppa Italia, εκτός αποστολής Ρόμα ο Τοροσίδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η Λάτσιο κατέκτησε το Coppa Italia, νικώντας με 1-0 την Ρόμα στον αιώνιο τελικό του “Ολίμπικο”. Ήρωας του αγώνα ήταν ο Βόσνιος, Σέναντ Λούλιτς, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 71ο λεπτό και έστεψε τους λατσιάλι κυπελλούχους.

 

 

Αυτή είναι η 6η φορά που η Λάτσιο παίρνει το τρόπαιο, ενώ η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 10 κατακτήσεις. Οι “λατσιάλι” δεν πήραν απλά το κύπελλο, αλλά εξασφάλισαν και την συμμετοχή τους στο Europa League. Αντιθέτως, η Ρόμα του θρακιώτη Βασίλη Τοροσίδη έμεινε μετά το αποτέλεσμα αυτό εκτός Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν εκτός αποστολής, αν και ήταν ο παίκτης που με δική του γκολάρα στα ημιτελικά είχε στείλε την Ρόμα στον τελικό. Ο έτερος Έλληνας, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, επίσης δεν αγωνίστηκε, αλλά πήρε κόκκινη κάρτα στο 90ο λεπτό για διαμαρτυρίες από τον πάγκο!

Μετά και από αυτον τον αγώνα, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βασίλη Τοροσίδη στην Ρώμη. Τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για την αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου με την Λιθουανία στο Βίλνιους. Ακολούθως, θα έρθει για διακοπές στην Ξάνθη…