Βόμβα Πανόπουλου: “Να υποβιβαστούν όσοι δεν έχουν άδεια. Ουγκάντα είμαστε;”

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, σε δηλώσεις του στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News.

Ο ισχυρός άντρας της ξανθιώτικης ΠΑΕ, υποστήριξε ότι οι ομάδες που δε παίρνουν άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη θα πρέπει όχι απλά να μην παίζουν στην Ευρώπη αλλά και να υποβιβάζονται, ενώ ενώ τόνισε πως θα ήταν κολακευτικό για την ακριτική ομάδα να αγωνιστεί στο Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Πανόπουλος ανέφερε: “Σύλλογοι που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους δεν γίνεται να αποφεύγουν τις συνέπειες του νόμου. Εμείς, ως Skoda Ξάνθη, κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε πάντοτε συνεπείς και τυπικοί, στο δε πλαίσιο αυτό, συχνά δεν προχωράμε σε φανταχτερές μεταγραφές για να μην εκτεθούμε αργότερα σε όσα αναλαμβάνουμε”.

Μάλιστα, πρόσθεσε: “Ξέρετε, κάποτε πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας και να ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως. Και κάτι ακόμα. Οι ομάδες που για τους Χ – Ψ λόγους δεν παίρνουν άδεια να παίξουν στην Ευρώπη, δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, έστω και με περιορισμούς. Τι κάνουν, δηλαδή, κοροϊδεύουν τον κόσμο; Ουγκάντα είμαστε; Αυτό δεν είναι σωστό ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα και αποτελεί πάγια άποψή μου. Οτιδήποτε άλλο είναι γελοίο. Όσο για το αν είμαστε εμείς έτοιμοι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη, θα πω απλά ότι οπωσδήποτε είναι κολακευτικό να εκπροσωπείς τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό”.