Οι νικητές που κερδίζουν τα τρία συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini για το Τσάμπιονς Λιγκ 2012-2013!!!

Ο μεγάλος τελικός έγινε, η Μπάγερν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όμως το γκολ του Ρόμπεν στο τέλος του τελικού δεν χάρισε μόνο το τρόπαιο στους Βαυαρούς αλλά και σε τρεις αναγνώστες του ThrakiSportS τρία άλμπουμ της Panini για το Τσάμπιονς Λιγκ 2012-2013 με όλα τα αυτοκόλλητα, για να τα συμπληρώσουν.

Συνολικά είχαμε 77 συμμετοχές στον μεγάλο διαγωνισμό και παρόλο που το σκορ είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα που υπάρχουν σε τελικούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών, μόλις τρεις φίλοι του ThrakiSportS που είχαν κάνει like στην σελίδα μας στο Facebook και έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, κατάφεραν να βρουν τη νίκη της Μπάγερν με το σωστό σκορ.

Μοιραία, λοιπόν, αυτόματα αυτοί είναι οι τρεις νικητές του διαγωνισμού μας, χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε κλήρωση. Πρόκειται για τους Δημήτρη Αγγελίδη, Δημήτρη Βλασκίδη και Σπύρο Μηλάτο, που καλούνται να μας ξαναστείλουν πλέον ένα e-mail με λεπτομέρειες για την διεύθυνση στην οποία θα παραλάβουν το δώρο τους και ένα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Εμείς θα δώσουμε τα στοιχεία τους στην Panini, που θα αναλάβει να τους ταχυδρομήσει τα άλμπουμ με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσουν.

Αν πάντως δεν είστε ανάμεσα στους νικητές, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα αυτοκόλλητα της Panini υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και περιμένουν εσάς να τα αγοράσετε και να συμπληρώσετε τα άλμπουμ. Η Panini βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα και αυτοκόλλητα και οι συλλογές συμπληρώνονται πάντα. Αν σας λείπουν μέχρι 50 αυτοκόλλητα μπορείτε να τα παραγγείλετε ώστε να σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Οδηγίες για την συμπλήρωση θα βρείτε μέσα σε κάθε album ή τηλεφωνώντας στην εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. στο 210 24 69 056.

Κάντε λοιπόν like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι, γιατί μετά τον διαγωνισμό για τα επίσημα άλμπουμ της Panini για το Champions League της περιόδου 2012-2013 με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσετε, έρχονται τις επόμενες μέρες νέοι διαγωνισμοί με επιπλέον πλούσια δώρα…