Αυτός είναι ο (Ορεστιαδίτης) νέος προπονητής της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ο Νίκος Αντωνιάδης θα κοουτσάρει την ομάδα της Ορεστιάδας για τα επόμενα τρία χρόνια και ο ΑΟΟ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παραθέτει δυο λόγια για τον 37χρονο νέο τεχνικό της ομάδας.

O νέος στρατηγός του ΑΟΟ γεννήθηκε στις 9 του Απρίλη του 1976 και από τα πρώτα του κιόλας χρόνια μαγεύτηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και το βόλεϊ και γρήγορα γρήγορα ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στους «πράσινους». Έφτασε να κατακτήσει και να διατηρεί και μέχρι σήμερα το ρεκόρ νέου παίκτη στην Α1 εθνική κατηγορία ντεμπουτάροντας μόλις στα 13 χρόνια με τον πυρσό στο στήθος. Πολλές οι διακρίσεις με την πράσινη φανέλα καθώς μετρά τρία πρωταθλήματα παίδων το 1989, 91, 92 και τρία πρωταθλήματα εφήβων το 1990, 91,93, καθώς  και μια πέμπτη θέση με την εθνική παίδων το 1993 σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί η ανάδειξη του ως MVP του πρωταθλήματος παίδων του 1992.

Μετά το πέρας της αθλητικής του πορείας ξεκίνησε μια νέα πρόκληση στην ζωή του ξεκινώντας μια νέα καριέρα από την άκρη του πάγκου αυτήν τη φορά. ξεκινώντας από που αλλού παρά του ΑΟΟ φυσικά, αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες το 2003 μέχρι και το 2005 όπου αναλαμβάνει τα ινία της ανδρικής ομάδας της Ν. Βύσσας από το 2005 έως και το 2007 όπου και είχε παίκτες τους Χουσίδη, Κουλαξίδη και Αρχοντίδη και Προδρομίδη. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Ορεστιάδα βοηθόντας τον κύριο Σταματόπουλο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 που για μία νίκη και τότε χάθηκε η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. 2007-2010 ως προπονητής εφήβων του ΑΟΟ κατακτά την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα εφήβων καθώς και την τέταρτη στο πρωτάθλημα παίδων. Από το 2010 έως και το 2012 η ΕΟΠΕ θα τον εμπιστευτεί αρχικά στην θέση του προπονητή της εθνικής παγκορασίδων και μετέπειτα στη θέση του βοηθού προπονητή στην εθνική εφήβων κάνοντας ντουέτο με τον Κύριο Δημητριάδη. Το 2013 κούτσαρε την ομάδα γυναικών του ΑΟΟ την οποία και ανέστησε διατηρώντας την σε τροχιά ανόδου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. “Τέλος αποτέλεσε βοηθός του Κυρίου Τσιακμάκη στην επίπονη διαδικασία των μπαράζ ανόδου της φετινής σεζόν και η παρουσία του κρίθηκε πετυχημένη”, σχολιάζει το επίσημο site του ΑΟ Ορεστιάδας…