Ανακοινώθηκαν οι βοηθοί του Καραγεωργίου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ Ξάνθη τα ονόματα των συνεργατών του προπονητή της ομάδας Νίκου Καραγεωργίου, αμφότεροι από την Κρήτη, ενώ συνεργάστηκαν με τον Καβαλιώτη τεχνικό και στον Παναιτωλικό.

 

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημερώνει πως από σήμερα στο τεχνικό τιμ της Ξάνθης ανήκουν οι Μανώλης Παπαματθαιάκης και Μάριος Ζερβίδης. Μάλιστα οι δύο Κρητικοί συνεργάστηκαν με τον Νίκο Καραγεωργίου και στο πέρασμα του Καβαλιώτη τεχνικού από τον Παναιτωλικό στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο  Μανώλης Παπαματθαίακης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Καβαλιώτη προπονητή της Ξάνθης,, με τον Καραγεωργίου να τον έχει ξεχωρίσει από την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα της Χερσονήσου.
 

Ο νέος γυμναστής της Ξάνθης Μάριος Ζερβίδης, επιστρέφει στην Θράκη μια λόγω των σπουδών (απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) διέμενε στην πόλη της Κομοτηνής. Πέρα από γυμανστής ο κ. Ζερβίδης υπήρξε και προπονητής των Ακαδημιών του Λίντο στην Κρήτη, απ’ όπου και τον «εντόπισε» ο Νίκος Καραγεωργίου.