Eντωπωσιακές εμφανίσεις του Εθνικού στο πινγκ-πονγκ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

Παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχασε την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ από τον ιδιαίτερα δυνατό Ίφυτο Πάτρας στα τελικά μπαράζ ανδρών που έγιναν στην Αθήνα, άφησε τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Αρχικά, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Θράκης, ύστερα από αμφίρροπους αγώνες με τον Φάρο Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στα προμπαράζ της Θεσσαλονίκης κόντρα την Καβάλα, τον Αίαντα Ευόσμου, Πέρα Θεσσαλονίκης, τη Βέροια και τον Βόλο, όπου μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις κατέλαβε αήττητη την πρώτη θέση νικώντας με 4-0 τον Αίαντα στον ημιτελικό και τη Βέροια με 4-1 στον τελικό.

Στα τελικά της Αθήνας, ο Εθνικός κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 του Ιφυτου Πάτρας, ο οποίος όμως μαζί με τον Άρη Νικαίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α2. Ωστόσο, η εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη των Νικολακάκη, Κιλκισλή και Ακούδη κόντρα σε ένα τόο δυνατό αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι δε στάθηκε ικανή να τους χαρίσει το εισιτήριο της ανόδου, προκάλεσε αίσθηση στο χώρο του αθλήματος και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.