Αγωνία για τον Ιβάν

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Η αγωνία για το μέλλον της σχέσης του Ιβαν Ράιτς και του Εθνικού κορυφώνεται .

Ο διαγώνιος που ηγήθηκε των προσπαθειών των Εβριτών στο πρωτάθλημα που τελείωσε και ο οποίος έκανε τη διαφορά βοηθώντας τα μέγιστα στο να τερματίσουν  στην πρώτη τετράδα, από μέρα σε μέρα θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που του έγινε για παραμονή στην Αλεξανδρούπολη.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, αυτό αναμένεται μέχρι την Κυριακή. Από την πλευρά τους και οι άνθρωποι της ομάδας της Αλεξανδρούπολης θέλουν να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι ώστε να αναζητήσουν άλλη αξιόπιστη λύση σε περίπτωση που λάβουν από τον Ιβάν αρνητική απάντηση.

Η επαφή μαζί του είναι σχεδόν καθημερινή, με τον Κροάτη διαγώνιο να υπόσχεται ότι ή θα συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Εθνικό ή θα αναζητήσει το επόμενο βήμα της καριέρας του στο εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι υπήρξε ενδιαφέρον και κρούση από πλευράς ΠΑΟΚ που όμως απορρίφθηκε από τον Ράιτς.

Όλοι λοιπόν κρέμονται από τα χείλη του και αγωνιούν για την τελική του απόφαση μια και επιθυμούν την παραμονή του στον Έβρο. Τόσο για τις ικανότητές του, όσο και για το ότι έχει ταιριάξει η χημεία του αθλητή με αυτή της ομάδας του Εθνικού…

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος διαγώνιος αναδείχθηκε καλύτερος σκόρερ της Volleyleague 2012-13 με 490 πόντους.