Κόντρα Ξάνθης – Ολυμπιακού για τον… αντικαταστάτη του Λοντίγκιν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Λοντίγκιν φεύγει για άλλες (ρωσικές) πολιτείες, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος επίσης αποχώρησε, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει και ο Βιβιανί, οπότε η Ξάνθη επείγεται να βρει τερματοφύλακα πρώτης γραμμής, καθώς είναι προφανές ότι δεν μπορεί να σταθεί μόνο με τον Μιχάλη Ζαρόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του ThrakiSportS, ψηλά στην λίστα των ιθυνόντων της Ξάνθης βρίσκεται ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα Κερίμ Φεγκρούς. Ο Μαροκινός κάνει πολύ καλή σεζόν έχοντας τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της ομάδας της Θράκης και για αυτό βρίσκεται ψηλά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη σχετική λίστα. Και το πιο σημαντικό; Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα της Ηπείρου.

Ωστόσο, πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι εσχάτως τον Φεγκρούς φέρεται να ενδιαφέρει και ο Ολυμπιακός, λόγω… Λοντίγκιν. Η επιθυμία για τον γκολκίπερ της Ξάνθης και η προσπάθεια που έγινε από τους “ερυθρόλευκους” δεν έφερε αποτελέσματα, καθώς η Ζενίτ έδωσε περισσότερα χρήματα και αποκτά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον Ελληνα τερματοφύλακα. Έτσι λέγεται ότι οι ερυθρόλευκοι έστρεψαν την προσοχή τους στην εσωτερική αγορά για τη θέση του τερματοφύλακα και δείχνουν επίσης ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΣ…