Στην Μπάνια Λούκα και στους Μεσογειακούς ο Κατραντζής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στην αποστολή που θα συμμετάσχει στην ελληνική κολυμβητική αποστολή στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης ανακοινώθηκε ο ξανθιώτης Χρήστος Κατραντζής, που πρόσφατα έπιασε το όριο και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν γνωστά τα ονόματα τα ονόματα των Ελλήνων κολυμβητών/τριών  που θα αποτελούν την εθνική ομάδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στη Μερσίνη της Τουρκίας από 21 έως 25 Ιουνίου.

Έντεκα άντρες και εννέα γυναίκες θα ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα και αυτοί είναι οι: Παναγιώτης Σαμιλίδης, Δημήτρης Κουλούρης, Παντελής Παντής, Στέφανος Δημητριάδης, Κριστιάν Γκολομέεβ, Αντώνης Φωκαϊδης, Χρήστος Κατραντζής, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Χάρης Καρακαϊδός, Νόρα Δράκου, Μαριάννα Λυμπερτά, Θεοδώρα Γιαρένη, Σταυρούλα Καραντάκου, Ασπασία Πετραδάκη, Μαρία-ΓεωργίαΜιχαλάκα, Κριστέλ Βουρνά, Αφροδίτη Γιαρένη και Κωνσταντίνα Παπαηλία.

Στο μεταξύμ για την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης αναχωρούν την Πέμπτη (23/5) επτά κολυμβητές και κολυμβήτριες για να συμμετάσχουν στο 6th International Swimming Championships “Banja Luka Open 2013”, που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου. Ανάμεσά τους είναι και ο Χρήστος Κατραντζής που θα κολυμπήσει στα 50μ. και 100μ. πεταλούδα. Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Γιάννης Μηλιδάκης, ενώ τα έξοδα τα καλύπτει η ΚΟΕ.