Στα άκρα και μέχρι τέλους η κόντρα Ντέμη – Big Mac

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Συγκρατημένα αισιόδοξος έδειξε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος, αν και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις συνεχείς καθυστερήσεις και τη νέα αναβολή που δόθηκε από το δικαστήριο. Τόνισε πάντως ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντέμης είναι διατεθειμένου να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ τόνισε μετά και τη διακοπή της εκδίκασης: “Μετά από οκτώ αναβολές και μια τεράστια καθυστέρηση τόσων ετών, σήμερα υπήρξε διακοπή για την επόμενη εβδομάδα. Σας διαβεβαιώνω, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαϊδης και εγώ που έχουμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία εδώ και δέκα χρόνια θα τη φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, η κατάληξη αυτής της υπόθεσης συμπίπτει χρονικά με τη διάλυση αυτού του ιστορικού συλλόγου”.

Στην συνέχεια ο κ. Οικονομόπουλος σχολίασε: “Η εγχείρηση πιθανότατα θα έχει πετύχει, αλλά ο ασθενής θα έχει πεθάνει. Ωστόσο, είναι ζήτημα ηθικής τάξεως να υπάρξει δίκη, γι’ αυτούς που κάποτε εμπιστεύτηκαν αυτή την ομάδα να τη διοικήσουν ο Ψωμιάδης. Είναι υπόθεση αξιοπρέπειας, υπόθεση του κοινού συμφέροντος. Τα χρήματα όταν θα εισπραχθούν το μόνο που μπορούν να κάνουν θα καλύψουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το δημόσιο. Κρατώντας την αξιοπρέπεια των προσφύγων που δημιούργησαν αυτή την ομάδα”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Στάθης, συνήγορος του καβαλιώτης πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας Μάκη Ψωμιάδη, δήλωσε: “Ο κύριος Ψωμιάδης έχει συνθλιβεί με αυτό που περνά η ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω, ότι δεν αισθάνεται καθόλου υπεύθυνος γι’ αυτό που συμβαίνει. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη με έγγραφα που θα βγουν, όσο και αν αυτό ακούγεται προκλητικό, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη”.