Καταδικαστική (;) ήττα για Ορφέα Ξάνθης

Ανταπόκριση από Χρυσούπολη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ψαλιδίστηκαν οι όποιες ελπίδες του Ορφέα Ξάνθης για άνοδο στην Γ’ Εθνική, μετά τη νέα ήττα που γνώρισε, αυτή τη φορά από το Νέστο στην Χρυσούπολη με 2-1 σε μια αντιστροφή του σκορ του πρώτου γύρου. Αντιθέτως, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας μετά από το αποτέλεσμα αυτό, παρέμειναν σε τροχιά ανόδου.

Οι πρωταθλητές Καβάλας άνοιξαν το σκορ στο 13’με σουτ του Σαλαπάτα μετά από μπαλιά του Τσοσκούν. Στο 45’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νάνου, στην εκτέλεση πήγε ο Δεσύλας και ευστόχησε για το 2-0. Ο Ορφέας όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο 70’ ο Γ. Καραγκιόζης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Νέστου και με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Πιο πριν αλλά και στην συνέχεια του αγώνα χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε και ήταν το τελικό σκορ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή χτύπησε και η ατυχία, καθώς πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη της αναγκαστική αλλαγή ανατρέποντας τα όποια προπονητικά σχέδια, αφού τραυματίστηκε ο Μουμίν Ιμίτ και μπήκε στην θέση του ο Πεχλιβάνης. 

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική, που ο Ορφέας φιλοξενεί στην Ξάνθη τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και ο Νέστος Χρυσούπολης παίζει με τον Ορέστη στην Ορεστιάδα.

ΝΕΣΤΟΧ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Χατζηαθανασίου): Αϊβαζίδης, Μπουντακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος, Παυλακάκης, Τσάκωνας (75’ Εμμανουηλίδης), Δεσύλας, Σαλαπάτας, Τσοσκούν, Ντενίζ (62’ Κοντοτόλης), Νάνος (88’ Γαμβρέλης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μμάμπης Χατζημεστής): Δημητρίου, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Μουμίν (10’ Πεχλιβάνης), Μαλαδένης, Κετσεμενίδης, Καραγκιόζης Β., Χουσεϊνογλου (65’ Μπαμπαΐτης), Ξανθόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Τουγιάλ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ