Iσοπαλία στο φινάλε στο Ίασμος – Ορέστης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ενώ μέχρι το 92ο λεπτό ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έδειχνε να κάνει ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την άνοδό του στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική κατηγορία, η εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου Πετρόπουλου, με την οποία ο Ορέστης Ορεστιάδας ισοφάρισε στο τελικό 1-1, ήρθε να δώσει δραματικό χαρακτήρα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Δίγκα έχει δύο εκτός έδρας ματς σε Ξάνθη και Χρυσούπολη, ενώ ο Ορέστης Ορεστιάδας θα προσπαθήσει, όσο δύσκολο και αν φαίνεται το εγχείρημα να κάνει το 2 στα 2 εντός έδρας με Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει να καταλάβει το μοναδικό εισιτήριο της ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή φάση. Στο 10’ το σουτ του Κιουτσούκ Αμέτ μπλόκαρε ο Φιλιππίδης και δέκα λεπτά μετά ήταν η ώρα του Μπαϊράμ Ισμαήλ να δείξει τα αντανακλαστικά του σε κεφαλιά του Πετρόπουλου Κ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Στο 51ο λεπτό ο Τσέκος πάσαρε στον Κακουλίδη, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ίασμο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 87’ ο Ίασμος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του και να κλειδώσει τη νίκη, αλλά δεν το κατάφερε και το πλήρωσε πέντε λεπτά μετά. Το σουτ του Κακουλίδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Εμρά από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έφευγαν από το γήπεδο νικητές, οι παίκτες του Χρήστου Χρηστούδη είχαν διαφορετική γνώμη. Ο Κυριάκος Πετρόπουλος στο 92’ με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους Εβρίτες κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στη μάχη της διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Το τελικό σφύριγμα του Κετεσίδη (Σερρών, με βοηθούς τους Γάδο και Κωτούλα) βρήκε τους γηπεδούχους σοκαρισμένους από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ανέλπιστου, όπως εξελίχθηκε το ματς, πόντου.

Μ. ΑΛΕΞAΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Γιώργος Δίγκας): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Χασιώτης, Γιαπραχτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Κιουτσούκ Αμέτ (76’ Μεμέτ Αλή Εμρά), Χατζητουλούσης, Παγωνίδης (89’ Τσακήρ), Τσέκος, Κακουλίδης.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Χρηστούδης): Φιλιππίδης, Χαλιμακούδης, Μυλωνάς Π. (50’ Μεχμέτογλου), Κοτζά Αλή, Ρουσίδης Θ., Πετρόπουλος Σ., Μυλωνάς Γ. (40’ Αμοιρόπουλος), Δοϊνούδης (86’ Βουδούρης), Δαρβούδης, Πετρόπουλος, Νικολόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ