Επίσημο: ΔΕΝ πήρε αδειοδότηση ο Πανθρακικός, τι γίνεται με την Ξάνθη…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

– Αργά το βράδυ της Τετάρτης η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την περιβόητη ανακοίνωση σχετικά με της αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που εδώ και δυο εβδομάδες έχει μεταφέρει στο αναγνωστικό του κοινό το ThrakiSportS.

Σύμφωνα με αυτήν, δεν παίρνει άδεια ο Πανθρακικός και άλλες επτά ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στις οποίες ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Πανθρακικός. Κανονικά παίρνει άδεια η Ξάνθη, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή στο δευτεροβάθμιο όργανο, θα παίξει τον Ιούλιο στην Ευρώπη! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ.
Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Ο.Φ.Η., ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ.
Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών”.

 

Περισσότερα με πλούσιο ρεπορτάζ από το παρασκήνιο της απόφασης σε λίγο…