Ανακοίνωση των παικτών της Δόξας για την εμπλοκή τους σε ”στημένο” ματς

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του onsports οι ποδοσφαιριστές της γειτονικής Δόξας Δράμας, στην οποία αγωνίζεται και ο Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός Αντρέας Μρκτσιάν από το Γενάρη, ετοιμάζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον δημοσιογράφου που τους εμπλέκει σε συμμετοχή σε ”ύποπτο” αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League!

Οι ποδοσφαιριστές των ”μαυραετών” εξέδωσαν μάλιστα σχετική ανακοίνωση καλώντας τον δημοσιογράφο Βασίλη Αυγητίδη να καταθέσει στους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς οποιοδήποτε στοιχείο έχει στη διάθεσή του και αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του αναφέροντας ταυτόχρονα ότι και η ίδια η ομάδα τους θα προβεί από την πλευρά της στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας αναφέρει:
«Οι υπογράφοντες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, με αφορμή τη δήλωση του δημοσιογράφου, Βασίλη Αυγητίδη σε συνέντευξη Tύπου παρουσία του προέδρου μας, κ. Σάμιου, ότι συμμετέχουμε σε χειραγώγηση αγώνων, καλούμε με την παρούσα ανακοίνωση τον εν λόγω δημοσιογράφο να καταθέσει στον αρμόδιο εισαγγελέα ποδοσφαίρου κ. Κορέα, αλλά και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, κ. Πετρόπουλο, οποιοδήποτε στοιχείο έχει που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του.
Επειδή έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή, διότι ουδέποτε συνέβησαν τα αναφερόμενα, επειδή όλοι μας έχουμε επιδείξει απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία, επειδή η δήλωση αυτή μας προσβάλει τόσο σαν επαγγελματίες όσο και σαν ανθρώπους και μάλιστα οικογενειάρχες, επειδή είμαστε βέβαιοι ότι εν γνώσει του ανέφερε ψευδείς δηλώσεις για εμάς ώστε να εξυπηρετήσει σκοπούς άγνωστους σε μας τους οποίους θα πρέπει να διευκρινίσει τάχιστα η ελληνική δικαιοσύνη…
Για τους λόγους αυτούς δηλώνουμε ότι θα προβούμε στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής εναντίον του, για τη βλάβη που υποστήκαμε από την εν γνώσει του ψευδή, δημοσιευθείσα Πανελληνίως δήλωσή του. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητο ότι και η εργοδότρια μας ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα προβεί άμεσα σε ανάλογες κινήσεις για την προστασία τόσο ημών όσο και του κύρους και της φήμης της ομάδας».