Τίμησε τον Μκρτσιάν η Νίκη Βόλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός της Δόξας Δράμας, Αντρέας Μκρτσιάν, επέστρεψε την Κυριακή το απόγευμα για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας τον τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο 24χρονος αμυντικός ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής ανόδου της Νίκης Βόλου στη Football League αποχωρώντας από την ομάδα τον Γενάρη για να πάρει μεταγραφή στους “μαυραετούς” της Δράμας, με τους οπαδούς της Νίκης να του προσφέρουν μια ανθοδέσμη αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα τους.

Βέβαια, με το βαθμό που απέσπασε η Δόξα Δράμας στο Βόλο, εξανέμισε τις ελπίδες της πρώην ομάδας του για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα και την απευθείας άνοδο στη Superleague.

O Μκρτσιάν εμφανώς συγκινημένος από την πρωτοβουλία των φίλων της Νίκης ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: “Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στη ζωή μου… Ο Θεός να σας έχει καλά αδέρφια…”, για να ακολουθήσουν καταιγισμός από likes και σχόλια οπαδών της θεσσαλικής ομάδας που τον επαινούν για το ήθος και το χαρακτήρα που επέδειξε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βόλο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του κυριακάτικου ματς ο ταλαντούχος Εβρίτης ανέφερε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και συνέχισε: Ήρθαμε και με δουλειά πήραμε την ισοπαλία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Όσο καιρό ήμουν στην ομάδα της Νίκης έδωσα τα πάντα, χωρίς να έχει σημασία ο τρόπος που έφυγα ή ο τρόπος που με έδιωξαν. Ο Θεός να τους έχει όλους καλά και να συνεχίσουν να αγαπάνε την ομάδα τους”.