Ενας Θρακιώτης υπεύθυνος για το Μπιτς Βόλεϊ όλης της Ευρώπης!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ένας Αλεξανδρουπολίτης βρίσκεται πλέον σε μια από τις σημαντικότερες θέσεις στο ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ.

Ο υπεύθυνος της ΕΟΠΕ στο κορυφαίο και αγαπημένο άθλημα του καλοκαιριού, ο Γιώργος Γκάγκαλης, ετοιμάζεται για το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα του ανοίγοντας σημαντική πόρτα και για το ελληνικό μπιτς βόλεϊ. Αποδέχτηκε πρόταση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) για τη θέση του τεχνικού υπευθύνου του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λουξεμβούργο.

Είναι μία δικαίωση του πάλαι ποτέ πρώην παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πριν από 15 χρόνια σταμάτησε πρόωρα την ενεργό δράση για να στρατευτεί στο πλευρό του (επίσης αλεξανδρουπολίτη) Αλέκου Παρασκευόπουλου και μέσα από την χρυσή εποχή του ελληνικού μπιτς βόλεϊ να πάρει σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες που τον οδήγησαν στο κορυφαίο αξίωμα του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ.

Την θέση του στην ΕΟΠΕ πιθανότατα θα πάρει ο Νίκος Σοφιανός ο οποίος επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο τμήμα του μπιτς βόλεϊ. Ο Σοφιανός ήταν πρωτοπόρος σε οργανωτικά θέματα μπιτς βόλεϊ από τα πρώτα τουρνουά στα τέλη της δεκαετίας του ΄80.

Το ThrakiSportS εύχεται ολόψυχα στον Γιώργο Γκάγκαλη, έναν συμπατριώτη μας που ξεπέρασε τα τοπικά αλλά και τα εγχώρια όρια, κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα…