Αποχωρεί από τον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Βασίλης Στοάκης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μετά από τρία χρόνια στην θέση του υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίής Στοάκης ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα, που συμπίπτει και με το τέλος των φοιτητικών του χρόνων στην Κομοτηνή (παίρνει το πολυπόθητο πτυχίο, congratulations!).

Αναλυτικά η συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, που βομβαρδίζεται από likes: “Ένα από τα πιο όμορφα κεφάλαια των φοιτητικών μου χρόνων, που ακούει στο όνομα ΓΑΣ Κομοτηνή, κλείνει…. Ευχαριστώ όλους όσους περάσαμε χαρές και λύπες 3 χρόνια, να ξέρουν όλοι ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πέρασα τις πιο όμορφες στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης – ακόμα και αν ήταν παγωμένο- . Καλή συνέχεια σε όλους. Μπορεί την άνοδο να μην την πανηγυρίσαμε αλλά αυτό που μένει είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι φιλίες που απέκτησα μέσα στην ομάδα!!!”.

Στην αναμνηστική φωτογραφία με την οποία συνόδευσε το κείμενο, βλέπετε αριστερά τον Βασίλη Στοάκη (με την γκρι – άσπρη φόρμα) να κρατά το ντοσιέ των σημειώσεων, κατά την διάρκεια ενός τάιμ άουτ σε αγώνα του ΓΑΣ Κομοτηνή…