Συγκλονιστικό! Ο Στράτος Σαμαράς σηκώνει το κύπελλο ψηλά και ο μπαμπάς Νίκος κοιτά…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Είναι η φωτογραφία που μας έκανε να δακρύσουμε. Ο μικρός Στράτος Σαμαράς, ο εξάχρονος γιος του “Αετού της Θράκης”, στην αγκαλιά της (επιτέλους, χαμογελαστής ξανά) μαμάς του Έλενας Δούκα – Σαμαρά, σηκώνει ψηλά το Κύπελλο του πρωταθλητή! Και ο μπαμπάς Νίκος, που αγναντεύει από ψηλά στους ουρανούς, βρίσκεται εκεί δίπλα, να καμαρώνει τον γιο του.

Όπως καμάρωσε πιο πριν την ομάδα που δημιούργησε, το Limnos Sports Club, που με τρεις νίκες στα μπαράζ κέρδισε τον τίτλο και πανηγυρικά την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. 

Αλλά η συγκλονιστική στιγμή του τουρνουά δεν ήταη εκείνη που τελείωσε ο αγώνας, αλλά αυτή. Η στιγμή που ο υιός του Νίκου Σαμαρά, ο 6χρονος Στράτος, πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος προς τον κόσμο της Λήμνου τους είπε: «Ευχαριστούμε που ήρθατε και… νικήσαμε»! Ο μικρός έκανε τους πάντες να συγκινηθούν και να ανταποδώσουν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο από τον συνεργάτη μας, το volleynews.gr – από όπου και η συγκλονιστική φωτογραφία, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε και να δακρύσουμε…