Στην κορυφαία 18άδα της Σούπερ Λίγκας και ο Παπαδόπουλος!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Δεύτερος Θρακιώτης αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας 18άδας της Σούπερ Λίγκ, στην εκπομπή – ανασκόπηση με τα βραβεία της χρονιάς που μεταδίδει η Nova. Ο λόγος για τον επιθετικό του Πανθρακικού Δημήτρη Παπαδόπουλο. Στην  επίθεση της κορυφαίας 18αδας βρέθηκαν ακόμα οι Αθανασιάδης, Αγκάνθο, Παπάζογλου και Τζιμπούρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι επιθετικοί της κορυφαίας 18αδας:
Τζιμπούρ: «Είμαι περήφανος που παίρνω αυτό το βραβείο. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό και να καταφέρω το ίδιο την επόμενη χρονιά».
Αθανασιάδης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή  γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το είχα πάρει αυτό το βραβείο. Είναι ένα βραβείο που μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Είναι η ανταμοιβή των κόπων μου».
Παπαδόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από τρία χρόνια και βοήθησαν την ομάδα μου. Χαίρομαι για αυτό, αν και εκτιμώ ότι μπορούσα να πάω και καλύτερα».
Παπάζογλου: «Ξεκίνησα μία σεζόν με δύσκολους στόχους. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε αρκετά και εν τέλει κατάφερα να πάρω αυτό το βραβείο».

Λίγο νωρίτερα είχε ψηφιστεί ο Γιούρι Λοντίγκιν της Ξάνθης μαζί με τον Ορέστη Καρνέζη ως καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος και άρα μέλη της 18άδας. Στη άμυνα της καλύτερης 18αδας του πρωταθλήματος βρέθηκαν  οι Σκόνδρας, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Κατσουράνης και Χολέμπας. Ως καλύτεροι καλύτεροι μέσοι της φετινής Σούπερ Λίγκας ψηφίστηκαν οι  Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Κάτσε, Ζέκα, Ράγιος και Αμπντούν, που επίσης βρέθηκαν στην κορυφαία 18αδα της σεζόν.

Η αγωνία κορυφ΄ψνεται καθώς πλησιάζουμε στην ώρα για την ανάδεικη του καλύτερου γκολ αλλά και του MVP του πρωταθλήματος, εκεί όπου στην επτάδα συμμετέχει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος της Ξάνθης…