Στην καλύτερη 18αδα της Σούπερ Λιγκ ο Λοντίγκιν!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ο τερματοφύλακας της Skoda Ξάνθη Γιούρι Λοντίγκιν περιλαμβάνεται στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε και τα αποτελέσματα της οποίας αποκαλύφθηκαν πριν λίγο από την ειδική εκπομπή της Nova, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πρώτος που βραβεύτηκε ήταν ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με 20 γκολ σε 25 ματς. Όμως το σημαντικό ήταν ότι αμέσως μετά, είχαμε την κορυφαία 18αδα της φετινής Σούπερ Λίγκας, που ξεκίνησε φυσικά από τους τερματοφύλακες. Και ως καλύτεροι τερματοφύλακες αναδείχθηκαν ο Ορέστης Καρνέζης του Παναθηναϊκού και ο Γιούρι Λοντίγκιν της Skoda Ξάνθης. 

Ο Ορέστης Καρνέζης κατά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη βράβευση αυτή. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα αν και θα προτιμούσα αυτό το βραβείο να είχε συνδυαστεί με έναν τίτλο για την ομάδα μου. Δούλεψα σκληρά για να φτάσω έως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους ανθρώπους που με πίστεψαν όλο αυτό τον καιρό και θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον προπονητή μου κ. Αγριογιάννη που με βοήθησε πάρα πολύ».

Από την πλευρά του, ο Γιούρι Λοντίγκιν ανέφερε: «Είναι τιμή για εμένα. Μια τεράστια επιτυχία θα έλεγα μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά και για εμένα και για την ομάδα μου. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα και ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ τον κ. Κωστένογλου που μου έδωσε αυτή τη ευκαιρία. Γιατί αν δεν μου έδινε αυτή την ευκαιρία μπορεί να μην ήμουν σήμερα εδώ για να παραλάβω αυτό το βραβείο». Οι βραβεύσεις συνεχίζονται. 

Και φυσικά πεεριμένουμε στο τέλος της βραδιάς να δούμε τι θα γίνει με τους Δημήτρη Παπαδόπουλου του Πανθρακικού και Πέτρο Μάνταλο της Ξάνθης, που εκτός από υποψηφιότητα για την 18άδα του πρωταθλήματος, περιλαμβάνονται και στην επτάδα για να αναδειχθούν MVP του πρωταθλήματος!!!