Photos: Η γιορτή του μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη με την Εθνική Βετεράνων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Μετά την επιτυχία στην Ξάνθη, η Εθνική Ομάδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών αγωνίστηκε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιτυχία το βράδυ της Κυριακής και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί η Εθνική Βετεράνων, έχοντας στην σύνθεσή της ορισμένα ονόματα – θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, πρόσθεσε άλλες δυο νίκες στο ενεργητικό της. Αρχικά κέρδισε με 39-32 τουα παλαίμαχους της Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια με 54 – 43 την σημερινή ομάδα του Εθνικού, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και έχασε για ένα καλάθι την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ προετοιμάζεται για τον τελικό κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό το ερχόμενο Σάββατο στις Σέρρες. 

Η εκδήλωση ήταν και στην περίπτωση της Αλεξανδρούπολης φιλανθρωπική, για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Πριν τον Αγώνα βραβεύθηκαν σε ειδική τελετή Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Έβρου, ενώ Αναμνηστικά Διπλώματα  απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και Διαιτητές..

Σ΄ αυτό το μπασκετικό πάρτυ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα «βλαστάρια» του αλεξανδρουπολίτικου μπάσκετ, οπότε στο PreGame  αγωνίσθηκαν οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Εθνικού και της Ολυμπιάδας. Τον αγώνα διεύθυναν ο Πολυχρόνης Ρούντσιος και η Τατιάνα Κωνσταντινίδου, Διαιτητές της Σχολής Διαιτησίας 2013 του Σ.Δ.Κ. Θράκης. Λίγο μετά, τους δύο αγώνες της Εθνικής Βετεράνων με την Μεικτή Βετεράνων Αλεξανδρούπολης και τον Εθνικό, διάρκειας δύο δεκαλέπτων ο καθένας, διεύθυναν οι Δημήτρης Μιχέλης από Ορεστιάδα, Θανάσης Ντούρας από Κομοτηνή και Βασίλης Πανιτσούδης από Αλεξανδρούπολη, καθώς ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης έδωσε το παρών στην εκδήλωση με πενταμελή αντιπροσωπεία.
 
 

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 32- 39

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Χονδρόπουλος): Παπαγεωργίου 3, Βλασακάκης 7(1), Σεργιανίδης 2, Ευαγγελίδης 5(1), Μουρτσινούδης, Βαγκάκης 3(1), Αγγελωνίτης 4, Ψύλας, Στεφανίδης 4, Μανσούδης 1, Παπαλαμπίδης 3(1)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ταξιλδάρης-Χριστοδούλου): Οικονομίδης 6, Κωνσταντινίδης, Πρέλεβιτς 6, Σιγάλας 2, Κόρφας 6(2), Γαλακτερός, Τόλιας 6, Κούβελας 6, Κορωνιός 3(1), Γιαννούλης 4.

 

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 43- 54

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Χονδρόπουλος): Πομακάκης 13(1), Ταλιαντζής, Χονδρόπουλος 5(1), Ξένος 8(2), Κάπουλας, Νικολαίδης, Πιπανταλίδης 5(1), Δουρδούλης, Σείνης 7(1), Τελούδης, Δελχανίδης, Κεκές 5(1).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ταξιλδάρης-Χριστοδούλου): Οικονομίδης, Κωνσταντινίδης 2, Πρέλεβιτς 5, Σιγάλας 2, Κόρφας, Γαλακτερός 11(2), Τόλιας 12(1), Κούβελας 10, Κορωνιός 3(1), Γιαννούλης 8.

 

-)  ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. 
-)  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ