Κερδίστε τρία συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini για το Τσάμπιονς Λιγκ 2012-2013!!!

Εβδομάδα Champions League αυτή που διανύουμε με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/5, 21:45) και το ThrakiSportS σε συνεργασία με την εταιρεία “Πήγασος”, επίσημη αντιπρόσωπο των αυτοκόλλητων της “Panini” σας βάζουν στο κλίμα της μεγάλης γιορτής διεξάγοντας έναν ξεχωριστό διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, σας δίνε την ευκαιρία να κερδίσετε με όλα τα αυτοκόλλητα συνολικά τρία συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini για το Champions League της τρέχουσας περιόδου 2012-2013.

Για να τα κερδίσετε πρέπει να κάνετε τα εξής απλά πράγματα.

1ον) Να μπείτε στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και σε όλους όσους διεξάγει το ThrakiSportS. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να κλικάρετε πάνω δεξιά στην σελίδα που είστε τώρα στην ένδειξη Facebook και να πατήσετε like. Εννοείται ότι όσοι το έχετε κάνει ήδη, ξεπερνάτε αυτό το στάδιο και οηγαίνετε αμέσως στο επόμενο…  
 
2ον) Να μας στείλετε ένα email στην ηλεκτονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “Για τον διαγωνισμό της Panini”, όπου θα μας αναφέρετε την πρόβλεψή σας για το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε το ακριβές σκορ που εκτιμάτε ότι θα υπάρχει μετά την συμπλήρωση του 90λεπτου του τελικού (σε περίπτωση που προβλέπετε πχ ισοπαλία και παράταση ή πέναλτι, εμείς θέλουμε μόνο το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα).
 

Ο διαγωνισμός θα μείνει σε ισχύ μέχρι και τις 9.45 το βράδυ του Σαββάτου (25/5), μέχρι δηλαδή την ώρα έναρξης του μεγάλου τελικού. Όσοι θα έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και θα βρουν το σωστό αποτέλεσμα, θα κερδίσουν από ένα επίσημο άλμπουμ για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2012-2013 μαζί με όλα τα χαρτάκια – αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε και να το βάλετε στο αρχείο σας. Σε περίπτωση που είναι πάνω από τρεις οι νικητές, θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών. Αν το αποτέλεσμα το βρουν λιγότεροι από τρεις, τότε θα κερδίσουν αυτόματα όσοι το έχουν προβλέψει σωστά και ακολούθως θα συμπληρωθεί η τριάδα των νικητών με όσους έχουν προβλέψει το εγγύτερο σκορ. 

Αν πάλι δεν τα καταφέρετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα αυτοκόλλητα της Panini υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και περιμένουν εσάς να τα αγοράσετε και να συμπληρώσετε τα άλμπουμ. Η Panini βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα και αυτοκόλλητα και οι συλλογές συμπληρώνονται πάντα. Αν σας λείπουν μέχρι 50 αυτοκόλλητα μπορείτε να τα παραγγείλετε ώστε να σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Οδηγίες για την συμπλήρωση θα βρείτε μέσα σε κάθε album ή τηλεφωνώντας στην εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. στο 210 24 69 056.

Κάντε λοιπόν like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, στείλτε μας e-mail με την πρόβλεψή σας για τον μεγάλο τελικό και κερδίστε το επίσημο άλμπουμ της Panini για το Champions League της περιόδου 2012-2013 με όλα τα αυτοκόλλητα, για να το συμπληρώσετε…