Επιβεβαίωση: Ο Μπάχα γύρισε στον Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που το ThrakiSportS μετέφερε ήδη από το βράδυ του Σαββάτου, μία ημέρα μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου του με τον Έβρο Σουφλίου, η ΠΑΕ Πανθρακικός με επίσημο δελτίο Τύπου που ανήρτησε το βράδυ της Δευτέρας, γνωστοποίησε την επιστροφή του Νίκου Μπαχαρίδη στην ομάδα της Κομοτηνής, στην θέση του προπονητή της Κ20.

Αναλυτικά η ανακοίνωσση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής στην ομάδα Κ20 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League θα είναι ο Νίκος Μπαχαρίδης. 

Το βιογραφικό του Νίκου Μπαχαρίδη

Ο Νίκος Μπαχαρίδης γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου1976 στο Νέο Σιδηροχώρι του Νομού Ροδόπης. Η πρώτη του επαφή με την μπάλα του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του χωριού του, την  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα του Πανθρακικού και από εκεί στην ΠΑΕ Θράκης της Αλεξανδρούπολης και τον Αγροτικό Αστέρα.

Το 2000 επιστρέφει στον  Πανθρακικό και αποτελεί μέλος της ομάδας που κερδίζει τίτλους και ανόδους και φτάνει να αγωνιστεί έως το πρωτάθλημα της Super League. Έχει αγωνιστεί σε έξι συνολικά κατηγορίες και πανηγύρισε την άνοδο 5 κατηγοριών με τον Πανθρακικό από την Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης έως και το κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα, την Super League.

Τον Απρίλιο του 2010 ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και για 1 χρόνο διατέλεσε Γενικός Αρχηγός του Πανθρακικού (2010-2011). Η πρώτη του ομάδα στην οποία υπήρξε προπονητής ήταν Νέα Χιλή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και στη συνέχεια στον Έβρο Σουφλίου έως και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.