Πώς ο Ίασμος κόλλησε στο μηδέν με τον Νέστο Χρυσούπολης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του πρωτοπόρου στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου των μπαράζ Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με τον δυνατό Νέστο Χρυσούπολης, με αποτέλεσμα να περιπλεκεί η κατάσταση στην βαθμολογία.

 Οι Θρακιώτες αν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά το ότι είχαν τις ευκαιρίες. Κατάφεραν ωστόσο στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Ιάσμου από την βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα να μην δεχτούν τέρμα και να παραμένουν χωρίς παθητικό στην άμυνά τους μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των μπαράζ. Από την άλλη πλευρά ο Νέστος κατάφερε να πάρει ένα θετικό υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν αποτέλεσμα και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της διεκδίκηση της πρωτιάς που θα τον φέρει στην άνοδο στη νέα Γ Εθνική.

Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στο γηπεδο, τόσο από τον Ίασμο και άλλες περιοχές της Ροδόπης αλλά και από την Χρυσούπολη, από όπου μετακινήθηκαν φίλαθλοι με δύο λεωφορεία. Μόλις στο 3ο λεπτό σουτ του Δεσύλλα άουτ και δύο λεπτά αργότερα σουτ του Νάνου από μπαλιά του Σαλαπάτα κατέληξε επίσης άουτ. Στο 10’ εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Αϊβαζίδης, για να απαντήσει η Χρυσούπολη στο 15’ με φάουλ του Μανούκου που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαϊράμ. Στο 23’ είχαμε φάουλ του Νάνου άουτ και στο 36’, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, κόρνερ του Νάνου, κεφαλιά του Παυλακάκη και επέμβαση σε κόρνερ από τον τερματοφύλακας του Ιάσμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η ποιότητα του αγώνα, καθώς δυνάμωσε και η βροχή. Στο 50’ γυριστό σουτ του Σαλαπάτα άουτ, στο 53’ σέντρα Δεσύλλα, κεφαλιά Σαλαπάτα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, στο 75’ σουτ του Γιαννόπουλου έπιασε ο Αϊβαζίδης. Αυτές ήταν οι τρεις ευκαιρίες που είχαμε πριν το τελευταίο δεκάλεπτο που επιφύλασε συγκινήσεις, αλλά όχι και γκολ. Στο 80’ ο Κοντοτόλης πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 87’ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Ίασμο με τον Θωμά Τσέκο να αστοχεί από ευνοϊκή θέση. Τέλος, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είχαμε το σουτ του Κοντοτόλη άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΤσαλουχίδης, Ευθυμίου και Παπαδόπουλος από τον Σύνδεσμο Κιλκίς.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Γιώργος Δίγκας): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Χασιώτης, Γιαπρακτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Κιουτσιούκ (55’ Κουτρουλός), Χατζητουλούσης (85’ Μεχμέτ Αλή), Τσέκος, Κακουλίδης, Παγωνίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αϊβαζίδης, Αϊβαζόγλου, Μπουντακίδης, Παυλακάκης, Σαλαπάτας, Νάνος (69’ Κοντοτόλη), Γαμβρέλης, Μανούκος, Εμμανουηλίδης, Δεσύλλας, Ντενίζ.