Photos: Επίτιμος Διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Κώστας Καρτάλης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αναγορεύτηκε ο καθηγητης του Εθνικού Καποδιστιακού Πανεπιστημίου και πρώην βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης, κατά την τελετή έναρξης του 21ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ.

Ο κ. Καρτάλης τιμήθηκε με αυτόν τον τρόπο για την συμβολή του στην κατασκευή του πανεπιστημιακού γυμναστήρίου και των λοιπών εγκαταστάσεων του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν χάρη σε δικές του ενέργειες την περίοδο που ήταν Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Καρτάλης είχε επισκεφθεί προ δεκαετίας το Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που είχε αφιερωθεί στην προετοιμασία της χώρας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχοντας εντυπωσιαστεί από της εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους του συνεδρίου, βοήθησε με όσα μέσα μπορούσε στην εκταμίευση των χρημάτων που απαιτούνταν για την δημιουργία των εγκαταστάσεων που υπάρχουν σήμερα στην Πανεπιστημιούπολη.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, η σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έλαβε την απόφαση, κατόπιν πρότασης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής, να αναγορεύσει τον κ. καρτάλη επίτιμο διδάκτορα της Σχολής. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τον κ. Καρτάλη να κοιτάει τον φακό, έχοντας δίπλα του από τη μία πλευρά τον πρύτανη Κωνσταντίνο Ρέμελη και τον μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμων από την άλλη τον δήμαρχο Κομοτηναίων Γιώργο Πετρίδη και τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Κούλη Ταξιλδάρη, ενώ ακολουθούν κάτω και άλλες φωτογραφίες από την τελετή αναγόρευσης….