Ο Αετός χαμογελά από ψηλά! Το δημιούργημα του Σαμ στην Α2!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Είναι γεγονός! Η Θράκη και ο Έβρος μόλις απέκτησαν άλλη μια ομάδα βόλεϊ στις εθνικές κατηγορίες. Η Λήμνος γεωγραφικά δεν ανήκει στην περιοχή μας. Αλλά το Limnos Sports Club είναι μια θρακιώτικη ομάδα. Η ομάδα που δημιούργησε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς και συνεχίζει η σύζυγός του Έλενα, η ομάδα όπου παίζουν οι αλεξανδρουπολίτες αδερφοί Ναλμπάντη, η ομάδα που πήγαν να στηρίξουν στα μπαράζ ο Μάριος Γκιούρδας και ο Άκης Σιδηρόπουλος. 

Πριν λίγο η ομάδα Limnos Sports Vlub νίκησε και στο τρίτο παιχνίδι μπαράζ τον Μέγα Αλέξανδρο Σύρου με 3-0 σετ και πανηγυρίζει με τρεις νίκες με καθαρά σκορ την άνοδο στην Α2 Κατηγορία, μόλις δυόμισι χρόνια μετά την ίδρυσή της από το Νίκο Σαμαρά. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ αλλά και φωτορεπορτάζ μέσω του volleynews σε λίγο.

Η φωτογραφία είναι από την στιγμή των πανηγυρισμών, στον τελευταίο πόντο, θολή αλλά ενδεικτική, από την ζωντανή ιντερνετική τηλεοπτική μετάδοση του sporthero για το volleynews. Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Σαμαράς, ο αετός της Ορεστιάδας, του Έβρου, όλης της Θράκης, χαμογελά από κάπου εκεί ψηλά. Το δημιούργημά  του ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια και του χρόνου θα είναι αντίπαλος της άλλης του αγάπης, του ΑΟΟ αλλά και της ΓΕΑ στην Α2 Κατηγορία!!!