Δύο θρακιώτικα μετάλλια στο μίτινγκ Ακρόπολις

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Δύο θρακιώτικα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης “Ακρόπολις”, που φιλοξενήθηκε το τριήμερο στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο στην Αθήνα.

Ο Αργύρης Τυλιγαδάς του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο και πήρε το αργυρό μετάλλιο, πίσω από τον κατά πέντε χρόνια νεώτερό του Απόστολο Χρήστου, τον έφηβο αθλητή του Γ.Σ. Περιστερίου που έχει γεννηθεί το 1996 (ενώ η Τυλιγαδάς το 1991). Ο Χρήστου σημείωσε επίδοση 26.04″ ενώ ο αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής 26.48″.

Λίγο αργότερα ο ξανθιώτης Χρήστος Κατραντζής, που αγωνίζεται όμως με τα χρώματα του Ολυμπιακού, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων ελεύθερο. Με επίδοση 1.51.68″ δεν δυσκολεύθηκε να τερματίσει πρώτος, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οποία του χάρισε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στην Βαρκελώνη. Δεύτερος στο συγκεκριμένο αγώνισμα έμεινε ο Δεμέτης του Παναθηναϊκού.