Δυο σετ θέλει το δημιούργημα του Σαμ στο Νίκος Σαμαράς

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Δύο σετ χρειάζεται η ομάδα που δημιούργησε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς για να πανηγυρίσει, μόλις δυόμιση χρόνια μετά την δημιουργία της, την άνοδό της στα εθνικά πρωταθλήματα. 

Το Limnos Sports Club έχει πετύχει δυο νίκες με καθαρά σκορ στα μπαράζ ανόδου που διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” της Μύρινας, όπως μετονομάστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης το βράδυ του Σαββάτου. Έτσι η ομάδα έχει έξι βαθμούς και ουσιαστικά θέλει άλλον έναν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Α2 Κατηγορία.

Μετά τη νίκη της Παρασκευής επί του Παγχιακού, το Σάββατο ήταν η σειρά της Ροδίων Άθλεσις να ηττηθεί με το ίδιο σκορ (23-25, 16-25, 17-25). Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λήμνου ήταν για άλλη μια φορά ο αλεξανδρουπολίτης Κώστας Ναλπάντης, που είπε: «Όλα πήγαν καλά σε ένα ματς που το θέλαμε και το πήραμε με την εμπειρία μας και τον κόσμο. Ουσιαστικά χρειαζόμαστε ακόμα έναν βαθμό για να πάρουμε την άνοδο στην Α2 ανδρών που ήταν και το μεγάλο όνειρο του Νίκου Σαμαρά. Γι αυτόν είμαστε όλοι εδώ και προσπαθούμε το όνειρο που είχε να γίνει πραγματικότητα. Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος μέρα με τη μέρα ακολουθεί το όραμα του Νίκου και που πλέον τείνει να γίνει πραγματικότητα».

Ο προπονητής της Λήμνου Άκης Φλαούνας τόνισε από την πλευρά του στον απεσταλμένο του euronews: «Νιώθω ιδιαίτερα συναισθήματα και είμαι ευχαριστημένος που συνέβαλα κι εγώ σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της Λήμνου ώστε να συνεχιστεί το όνειρο του Νίκου. Ακόμα δεν τελειώσαμε. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα από τον οποίο θέλουμε έναν βαθμό για την άνοδο. Στόχος μας είναι η νίκη και στον αγώνα με τον Μ.Αλέξανδρο ώστε να κλείσουμε ιδανικά το τουρνουά».