Video: Το δάκρυ του Μάριου Γκιούρδα για το Νίκο Σαμαρά…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Η εμβληματική παρουσία του Μάριου Γκιούρδα στην συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά ανόδου Α2 Ανδρών των ομάδων της νησιωτικής Ελλάδας στη Μύρινα της Λήμνου έκλεψε την παράσταση. 

Παρουσία και της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, ο επίσης εβρίτης Γκιούρδας με κόπο έβγαλε τα λόγια του όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για τον Σαμαρά αλλά και για τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που κάνει η Έλενα Δούκα – Σαμαρά, ενώ όπως επισημαίνει το volleynewsαπάντησε και στην ερώτηση για το εάν θα βοηθούσε και αγωνιστικά την ομάδα της Λήμνου.

«Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους. Μετά την 4η Ιανουαρίου που χάσαμε το Νίκο έχουμε ένα κενό. Μιλάμε συνέχεια για το πόσο άδικο ήταν που έφυγε ο Νίκος από κοντά μας. Θέλω να πω στην Έλενα να συνεχίσει την προσπάθεια. Παρακαλώ κύριε δήμαρχε να είστε στο πλευρό της. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Μπορούμε μα προσπάθεια και καλή θέληση να το πετύχουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Η Ελένα να ξέρει πως δεν θα είναι μόνη της και θα είμαστε στο πλευρό της».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Λήμνο ο Μάριος Γκιούρδας είπε: «Το μόνο που δεν σκέφτομαι είναι να ξαναπαίξω βόλεϊ. Έχω πλέον πολλές υποχρεώσεις. Η ερώτηση όμως με βάζει σε σκέψεις. Το μικρόβιο υπάρχει αλλά υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Με κάποιον τρόπο θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα της Λήμνου».

Από την πλευρά της, η Έλενα Δούκα σχολίασε: «Σας καλοσωρίζω και σας ευχαριστώ. Όταν συζητούσαμε με το Νίκο να πάμε και να ζήσουμε στη Λήμνο δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσα αυτές τις στιγμές. Συνεχίζουμε για να έχουν τα παιδιά όνειρο και κίνητρο ώστε να έχουν ιδανικά. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Λήμνου και την ΕΟΠΕ για τη μεγάλη βοήθεια και όλοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Θα είμαστε εδώ και θα προχωρήσουμε το όνειρο του Νίκου Σαμαρά».

Δείτε το βίντεο από το VolleyNews, συνεργάτη του ThrakiSportS. Ο ήχος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος δυνατός, αλλά η εικόνα και το δάκρυ τόσο του Μάριου Γκιούρδα όσο και της Έλενας Δούκα – Σαμαρά είναι συγκλονιστικά…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/01fBNX5xH5U?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]