Σε (προσωρινό;) αδιέξοδο οι συζητήσεις με Μουνάφο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

– Ο Χουάν Μουνάφο, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Πανθρακικό, υπάρχει σοβαρό ενδεζόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Κομοτηνής, όπως έχει επισημάνει εδώ και δύο εβδομάδες το ThrakiSportS.

Στις συζητήσεις του παίκτη με την διοίκηση υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Ο Πανθρακικός θέλει να τον κρατήσει με τα ίδια λεφτά ωστόσο, αυτό φαντάζει δύσκολο αυτή την στιγμή, δεδομένου ότι ο Αργεντίνος ήταν ο πρώτος παίκτης της ομάδας σε συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Οι ιθύνοντες του Πανθρακικού θέλουν να διατηρήσουν τον Αργεντινό στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για αυτό τον λόγο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, για την επίτευξη συμφωνίας. Παράλληλα, ο Μουνάφο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής για μια ακόμα σεζόν στην Κομοτηνή, όμως επιθυμεί αυξημένες οικονομικές απολαβές. 

Η πλευρά του Αργεντινού υποστηρίζει πως ο παίκτης έχει προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, κάτι που εκτιμάται ότι είναι αληθές, αλλά δεν γνωρίζουν στον Πανθρακικό σε τι βαθμό αποτελεί μοχλό πίεσης για να ανέβει η δικής τους προσφορά. Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις με τον Χουάν Μουνάφο και τη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και όλα θα εξαρτηθούν από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις των δύο πλευρών….