Ο Κώστας Ναλμπάντης για την προσπάθεια της Λήμνου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Για την προσπάθεια που κάνει το Λήμνος Sports Club του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά μίλησε στο volleynews ο αλεξανδρουπολίτης Κώστας Ναλμπάντης, που ήταν ο κορυφαίος των λημνιωτών στην πρεμιέρα με τοπν Παγχιακό. 

Βέβαια, η εμπειρία του Κώστα Ναλπάντη του επιτρέπει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Παρά τη νίκη της ομάδας του, ο κορυφαίος παίκτης του Λήμνος Sports Club στο 3-0 επί του Παγχιακού στην πρεμιέρα του τουρνουά ανόδου δήλωσε:

«Κάναμε μόνο μία νίκη. Ακόμα χρειαζόμαστε άλλες δύο για να πάρουμε την άνοδο και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της ανόδου που ήταν και το μεγάλο όνειρο του Σαμαρά. Η παρουσία μου εδώ είναι για ιερό σκοπό. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν βοηθήσει και ειδικά τον κόσμο της Λήμνου που είναι κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παγχιακού Παναγιώτης Νικήτας είπε: «Τα σερβίς του Κώστα Ναπλάντη μας διέλυσαν την υποδοχή. Δώσαμε ότι μπορούσαμε αλλά είμαστε επηρεασμένοι από δύο βασικές απουσίες. Αν κερδίζαμε το 3ο σετ θα πιέζαμε τον αντίπαλο. Η Λήμνος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά το μέλλον ανήκει στην ομάδα μου. Πρέπει να προσεχτεί το βόλεϊ στη νησιωτική και ακριτική Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here