Ο Κώστας Ναλμπάντης για την προσπάθεια της Λήμνου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Για την προσπάθεια που κάνει το Λήμνος Sports Club του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά μίλησε στο volleynews ο αλεξανδρουπολίτης Κώστας Ναλμπάντης, που ήταν ο κορυφαίος των λημνιωτών στην πρεμιέρα με τοπν Παγχιακό. 

Βέβαια, η εμπειρία του Κώστα Ναλπάντη του επιτρέπει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Παρά τη νίκη της ομάδας του, ο κορυφαίος παίκτης του Λήμνος Sports Club στο 3-0 επί του Παγχιακού στην πρεμιέρα του τουρνουά ανόδου δήλωσε:

«Κάναμε μόνο μία νίκη. Ακόμα χρειαζόμαστε άλλες δύο για να πάρουμε την άνοδο και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της ανόδου που ήταν και το μεγάλο όνειρο του Σαμαρά. Η παρουσία μου εδώ είναι για ιερό σκοπό. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν βοηθήσει και ειδικά τον κόσμο της Λήμνου που είναι κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παγχιακού Παναγιώτης Νικήτας είπε: «Τα σερβίς του Κώστα Ναπλάντη μας διέλυσαν την υποδοχή. Δώσαμε ότι μπορούσαμε αλλά είμαστε επηρεασμένοι από δύο βασικές απουσίες. Αν κερδίζαμε το 3ο σετ θα πιέζαμε τον αντίπαλο. Η Λήμνος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά το μέλλον ανήκει στην ομάδα μου. Πρέπει να προσεχτεί το βόλεϊ στη νησιωτική και ακριτική Ελλάδα».