Ικανοποιημένος ο Λεώνης από τη φιλική νίκη της Εθνικής στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Λετονία στην Ορεστιάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης τόνισε: «Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το γεγονός ότι μέσα σε μία εβδομάδα προπονήσεων πήγαμε πολύ καλά σε κάποια πράγματα. Όμως, ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Μου άρεσε το γεγονός ότι είχαμε υψηλή αγωνιστικότητα και διάθεση, σε κάποια σημεία πιέσαμε σωστά, είχαμε καλό μπλοκ και σερβίς, αλλά, σε κάποια άλλα σημεία κάναμε και κάποια εύκολα λάθη σε χαλαρά σερβίς.

Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας που θα πρέπει να τα βελτιώσουμε, όμως, από την άλλη ως ένα βαθμό ήταν και φυσιολογικό, γιατί όλη αυτή την εβδομάδα δεν δουλέψαμε καθόλου στην επίθεση».

Όσο για την μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Τζούριτς και το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει στα δύο επόμενα φιλικά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, είπε: «Προτιμήθηκε να ξεκουραστεί γιατί μπήκε τελευταίος στην προετοιμασία, ουσιαστικά δεν έχει προπονήσεις με την ομάδα, θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και θα εξαρτηθεί εάν θα πάρει χρόνο το Σάββατο και την Κυριακή».