Γήπεδο Σαμαρά και βράβευση σε Γκιούρδα και Σιδηρόπουλο!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Εν μέσω αποθέωσης, το Λήμνος Sports Club νίκησε την Ροδίων Άθλεση με 3-0 σετ και πλέον χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στον αγώνα της Κυριακής με τον Μέγα Αλέξανδρο Σύρου για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 Ανδρών. 

Στο γυμναστήριο της Μύρινας είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και οι λημνιοί αποθέωσαν τους παίκτες του Άκη Φλαούνα φωνάζοντας «παίκτες δυνατά, παίξτε δυνατά, παίξτε για τον Νίκο Σαμαρά»!

Όμως τα πιο σημαντικά έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα. Το Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας Λήμνου ονομάστηκε και επισήμως “Νίκος Σαμαράς”, το δεύτερο που παίρνει αυτό το όνομα στην χώρα, μετά από εκείνο της Ορεστιάδας. Μάλιστα τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής έγιναν από τον δήμαρχο Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή και τον 6χρονο Στράτο Σαμαρά, υιό του Νίκου.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν από την Έλενα Δούκα – Σαμαρά για την προσφορά τους στο βόλεϊ σύο συμπατριώτες του Νίκου Σαμαρά, οι επίσης εβρίτες Μάριος Γκιούρδας και Γρηγόρης Σιδηρόπουλος (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του volleynews). «Ο Νίκος αυτή τη στιγμή είναι αναμεσά μας, ζωντανός και χαίρεται. Όλοι εσείς του δώσατε ζωή με την παρουσία σας και την θέληση σας να συνεχίσετε το όραμα του», είπε η Έλενα Δούκα – Σαμαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας και ο πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο γενικός της γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης ο οποίος είπε: «Ο Σαμαράς ήταν ένας μεγάλος αθλητής και ζωντανό παράδειγμα για όλους μας που θα μας οδηγεί πάντα»…