Επιστρέφει στον Πανθρακικό ο Νίκος Μπαχαρίδης!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Στην ομάδα στην οποία αποτελεί σύμβολο, τον Πανθρακικό, επιστρέφει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Νίκος Μπαχαρίδης, ένα εικοσιτετράωρο μετά το διαζύγιο – βόμβα του κομοτηναίου πρποπονητή με τον Έβρο Σουφλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Μπαχαρίδης είναι η επιλογή της διοίκησης του Πανθρακικού να αναλάβει την δεύτερη ομάδα, αυτήν δηλαδή που προπονούσε μέχρι σήμερα ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος προωθείται ως βοηθός του νέου προπονητή Άκη Μάντζιου στην μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού.

Όπως φαίνεται και από την αναβάθμιση του Στοΐνοβιτς, πρόθεση της διοίκησης του Πανθρακικού είναι να στηριχθεί σε δικά της παιδιά, που αποτελούν σύμβολα για την ομάδα και έχουν άριστη σχέση με τους οπαδούς της. Έτσι, ο Νίκος Μπαχαρίδης, που ως παίχτης έζησε όλη την πορεία της ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα ως την Σούπερ Λίγκα, θα αναλάβει το πόστο του προπονητή στην Κ21.

Άλλωστε, η θητεία του σε Νέα Χιλή και κυρίως στον Έβρο Σουφλίου, στην τεχνική ηγεσία του οποίου ήταν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, δεδομένου ότι την τελευταία του ομάδα την οδήγησε στην Γ’ Εθνική και μάλιστα παρολίνγν ως… πρωταθλήτρια του Α’ Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο “Μπάχα”, όπως είναι γνσωτός στους φίλους του, όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και προτού ξεκινήσει την προπονητικού του καριέρα, είχε αναλάβει τον ρόλο του γενικού αρχηγού της ομάδας…