Δεν υπάρχει πρόταση για Λοντίγκιν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από την Παρασκευή ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιούρι Λοντίγκιν για να μετακομίσει στον Πειραιά. 

 

Ο διεθνής τερματοφύλακας ξεχώρισε τη φετινή σεζόν στην Skoda Ξάνθη με τις εμφανίσεις του και, όπως είναι φυσικό, είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδος εν όψει της επόμενης σεζόν. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον παραμένει ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο. 

Εκτός του Ολυμπιακού, όπως έχει αποκαλύψει κατ’ επανάληψη το thrakisports, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπης εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου γκολκίπερ, ο οποίος φέτος έπαιξε σε 23 ματς και σε 13 από αυτά δεν δέχθηκε κανένα γκολ. 

Το συμβόλαιό του με την Ξάνθη λήγει το 2014 και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει μία κλήση στην Εθνική Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή η ΠΑΕ, από την Τρίτη θα μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την Λιθουανία…