Με εβρίτες στο πλευρό του, το δημιούργημα του μεγάλου “Σαμ” πάει για άνοδο

 

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Το δημιούργημα του μεγάλου Εβρίτη άσου, του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, η «Λήμνος Sports Club» βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της μικρής της ιστορίας. Από την Παρασκευή και για τρεις ημέρες θα διεκδικήσει το ένα και μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στην Α2 της επόμενης περιόδου.

Στο πανέμορφο νησί του βορειοανατολικού αιγαίου, εκεί όπου ο «Αετός του Έβρου» δημιούργησε τον αθλητικό σύλλογο, και ξεκίνησε με αγάπη και μεράκι να διδάσκει βόλεϊ, τέσσερις ομάδες θα μονομαχήσουν για την άνοδό τους, μέσα από τη Β’ Φάση του 10ου ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών (17-19/5).

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός στο νησί του βορείου Αιγαίου, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λήμνου, η ΕΟΠΕ και ο αθλητικός σύλλογος «Λήμνος Sports Club» τον οποίο συνεχίζει με ιδιαίτερο ζήλο η σύζυγος του Νίκου Σαμαρά, η Έλενα Δούκα (στην φωτογραφία με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και τον γιο του “Σαμ” Στρατο). Αντίπαλοι είναι οι Λήμνος Sport Club, Παγχιακός, Μέγας Αλέξανδρος Σύρου και Ροδίων Άθλησις που θα δώσουν τις «μάχες» τους στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Σαμαρά, στη Λήμνο, αγωνίζονται δυο Αλεξανδρουπολίτες, οι αδελφοί Ναλμπάντηδες (Τόλης και Κώστας) με μεγάλη καριέρα στο παρελθόν τους και αν και βετεράνοι έσπευσαν να βοηθήσουν, την ομάδα του Σαμ, στην προσπάθεια για την άνοδο.  Επισης, στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν άλλοι δύο γνωστοί αλεξανδρουπολίτες για να συμπαρασταθούν στην ομάδα της Λήμνου και να τιμήσουν τον Νίκο Σαμαρά για το δημιούργημά του, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και συμπαίκτες του “Σαμ” πέρυσι στον Μίλωνα Μάριος Γκιούρδας και ο νυν αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
 
Παρασκευή 17/05
18.00: ΣΒΣΜεγ.Αλέξανδρος-ΡοδίωνΆθλησις
20.30: ΛήμνοςSport Club-ΓΣΠαγχιακός
 
Σάββατο18/05
18.00 ΣΒΣΜεγ.Αλέξανδρος-ΓΣΠαγχιακός
20.30 ΡοδίωνΆθλησις-ΛήμνοςSport Club
 
Κυριακή19/05
12.00 ΓΣΠαγχιακός-ΡοδίωνΆθλησις
18.00 ΛήμνοςSport Club-ΣΒΣΜεγ.Αλέξανδρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here