Επιβλητική πρεμιέρα για την Λήμνο του Ν. Σαμαρά

 

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Επίδειξη ισχύος έκανε στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Α2 Κατηγορία το Λήμνος Sports Club, ο σύλλογος που ίδρυσε προ διετίας στο νησί του ανατολικού Αιγαίου ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς, την προσπάθεια του οποίου συνεχίζει η σύζυγός του Έλενα. 

Στον αγώνα της πρεμιέρας του 10ου ομίλου που γίνεται στο γυμναστήριο της Μύρινας η ομάδα της Λήμνου νίκησε εύκολα τον Γ.Σ.Παγχιακό με 3-0 σετ, έχοντας ως κορυφαίους τους (αλεξανδρουπολίτες) αδελφούς Ναλπάντη. Ο Κώστας σημείωσε 13 πόντους με 5 άσσους, ενώ άλλους πέντε πόντους σημείωσε ο Απόστολος Ναλπάντης.

Οι χιώτες απείλησαν μόνο στο 3ο σετ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το σετ που θα τους έβαζε στον αγώνα. Tα σετ της αναμέτρησης: 25-13, 25-10, 26-24. Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας, νωρίτερα ο Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε με 3-1 σετ της Ροδίων Άθλεσις (25-19, 25-23, 13-25, 25-22). Κατά συνέπεια, Λήμνος και Μ. Αλέξανδρος πήραν κεφάλι στην βαθμολογία με τρεις βαθμούς και αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου στο μεγάλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής…